Groeiers

hoe ga ik groeien

Je bent al een tijdje bezig en het gaat goed met je bedrijf. Omzet groeit, steeds meer klanten, je denkt aan uitbreiden van je bedrijf. Misschien met personeel (ja, je kan als eenmanszaak (zzp’er) ook personeel in dienst nemen) , andere distributie, samenwerking?

 

 

 

 

groeien is nodig maar hoeMaar ja, het kan ook zijn dat het maar niet echt lukt om te groeien. Je hebt wel omzet, je redt het nét, maar het houdt niet over. Elke maand is het kielekiele. De enige manier om uit die situatie te komen is meer klanten krijgen.

Óf slimmer werken en zo met minder kosten dezelfde omzet halen, waardoor je winst stijgt.

 

Kan ik je helpen met groeien?

Ik help je de juiste keuzes te maken en zelf te groeien. En als ik het niet kan, heb ik vast wel iemand in  mijn netwerk die je verder kan helpen.

Dat is simpel met uitsluitend tijdsinvestering van jou vast te stellen. boek bij mij een Uurtje Geen Factuurtje. Daarin stellen we samen vast óf en zo ja waarmee ik je kan helpen. Ik houd deze sessies bij mij thuis in Amersfoort. Een uur sparren over je uitdagingen. Daarna vertel ik je óf en zo ja wat ik voor je kan betekenen in je groei als ondernemer. En jij kan bepalen of je denkt dat ik je kan helpen. Geen verdere verplichtingen. Klik op de button om een uurtje te bestellen.

Uurtje geen Factuurtje

 

 

 

 

 

Als je een Uurtje geen Factuurtje’ besteld hebt, bel dan met 06 551823265 of via de WhatsApp rechtsonder deze webpagina, om een afspraak in te plannen.

Terug naar de basis om te groeien

Het klinkt wat tegenstrijdig misschien als je juist een sprong voorwaarts wil maken. Maar als je niet goed weet waar je staat met je bedrijf, met jou als ondernemer, dan is het echt een sprong in het diepe om iets te gaan doen waarvan je denkt dat het je groei als ondernemer en met je bedrijf gaat bieden.

 

 

In drie stappen beginnen met groeien

Ik stel drie stappen voor om te bepalen hoe je gedegen groeit als ondernemer en met je bedrijf.

Stap 1: Waarom kopen klanten bij mij?

“Pfffff jeetje, nou omdat ik dat bied wat mijn klanten willen”. Ik hoor het je zeggen… Helemaal waar, maar voor structurele groei is het nodig om dat eens wat dieper te onderzoeken. En daarna te bepalen welke rol jij als mens en ondernemer daarin in hebt. Want mensen kopen van mensen. Wat drijft jou nou waardoor klanten bij jou kopen en andersom?

Misschien ben je dat een beetje kwijt: je innerlijke motivatie om de juiste keuzes en stappen te zetten om te groeien en meer rust en ruimte te krijgen in je hoofd.

Klinkt allemaal misschien een beetje zweverig, maar dat is het zeker niet. De uitkomst van een 1-op-1 workshop met mij (€ 250 incl. BTW, één dagdeel) waarin je dat vaststelt, beschrijft en tot je neemt, vormt een rotsvaste concrete basis onder je groei. Klik op de onderstaande button en bestel deze workshop.

1 op 1 workshop waarom kopen mijn klanten bij mij

 

 

 

 

Als je de 1-op-1 Workshop ‘Waarom kopen klanten bij mij?’ besteld hebt, bel dan met 06 551823265 of via de WhatsApp rechtsonder deze webpagina, om een afspraak in te plannen.

Stap 2: Je onderscheidend vermogen

eruit springen onderscheidenJe hebt vrijwel zeker concurrenten. Weet je waarom klanten voor jou kiezen in plaats van je concurrenten? Buit je die voldoende uit? Zijn er misschien ongebruikte ‘wapens’ die je kan inzetten om te groeien?

Of is het nou juist dát wat je denkt dat ontbreekt? Dan is groeien moeizaam. Er zijn vast aspecten in jou, in je aanbod waarmee je je onderscheidt. Alleen weet je die niet nog uit te buiten.

Laten we samen eens in een dagdeel bepalen waar jouw onderscheidend vermogen zit. Daarmee groei je en laat je je concurrenten én je klanten zien waarom jij succesvol bent. Klik op de button hieronder om de 1-op-1 workshop ‘Hoe onderscheid ik mij als ik groei’ te bestellen.

1 op 1 workshop hoe bereid ik mijn aanbod uit als ik groei

 

 

 

 

 

Als je de 1-op-1 Workshop ‘Hoe onderscheid ik mij als ik groei’ besteld hebt, bel dan met 06 551823265 of via de WhatsApp rechtsonder deze webpagina, om een afspraak in te plannen.

Stap 3: Wat ga je dan aanbieden en aan wie?

Zonder investering in deze laatste stap om de basis voor je groei te leggen, even iets uit de oude doos, dat echter nog steeds heel helder de vier basiskeuzes voor groei weergeeft die je hebt:

Ansof groeistrategie

 

 

 

 

Wat lijkt jou het meest aantrekkelijk om mee te beginnen en waarom? Neem het antwoord mee naar de derde 1-op-1 Workshop:

 

 

 

 

 

Als je deze workshop het besteld, bel dan met 06 551823265 of via de WhatsApp rechtsonder deze webpagina, om een afspraak in te plannen.

Ik heb alleen maar een paar vragen

Dat kan natuurlijk ook, je hebt al voor jezelf duidelijk waarom klanten bij je kopen, je onderscheidend vermogen gebruik je optimaal en je aanbod is daarop gebaseerd. Maar je weet nog niet alles wat je wilt weten.

Boek daarvoor een (of meer) coachingssessie(s) van 90 minuten. Hiervoor investeer je € 65 incl. BTW en reiskosten, mits ik niet meer dan . Dan reken ik €0,19 eurocent/km  ex 21% BTW extra.