Profiteer van mijn netwerk

als zzp-er heb je al zoveel petten opAls zzp’er heb je al zoveel petten op.

Ja, je moet overal wel wát vanaf weten om succesvol te ondernemen. Veelgehoorde kreet’: ‘Dat doet mijn boekhouder wel’ is wel waar, maar je moet zelf goed weten wat er financieel in je bedrijf speelt om op tijd in te kunnen grijpen als dat nodig is.

Daarnaast moet je vooral weten waar je niet goed in bent maar wat je wél nodig hebt om goed en succesvol te ondernemen. En daar zoek je specialisten voor (zoals een goede ondernemerscoach).

Hierna staat een aantal ondernemers waarnaar ik je graag zonder enig voorbehoud doorverwijs. Omdat ik weet dat zij kwaliteit leveren en jou als ondernemer voorop zetten als klant.

Ik beveel de volgende mensen (en alle anderen ook uiteraard) aan op de volgende vakgebieden:

Boekhouding

Social Media Marketing

Teksten

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor ZZP’ers

Drukwerk, vormgeving enz.

Video Marketing

Juridisch advies

Mediation

Innovatie coaching

Boekhouding

Harry Veen van VDWExcellentDit is Harry Veen van VDWExcellent. Een zeer deskundige boekhouder, ook voor wat meer complexe boekhoudingen. Harry heeft ooit een boekhoudprogramma zelf in EXCEL geprogrammeerd omdat hij vond dat het te ingewikkeld was wat standaard aangeboden werd.

Harry is een nuchtere Groninger met goed gevoel voor zowel startende als gevestigde ondernemers. Net als ik stimuleert hij dat je zelf ook weet wat er in je bedrijf gebeurt. Harry is bereikbaar via www.vdwexcellent.nl en via telefoonnummer 06-31746435.

 

 

Robertine Paul van AdmintienRobertine Paul van Admintien is een dame die écht voor haar klanten gaat. Het is haar niet gauw teveel.

Robertine rekent zeer redelijke tarieven voor haar dienstverlening die prima op orde is. Ze schoolt zich goed bij en vertelt je ook eerlijk als een vraag die je hebt haar pet te boven gaat. Ook zij heeft dan altijd wel iemand in haar netwerk waar ze je naar kan verwijzen. Robertine is bereikbaar via www.admin10.nl of bel haar op 06 – 29 320 380.

 

 

Social Media Marketing

Fennard Drenth van DrendabelFennard Drenth en zijn medewerkers bieden een aantal specifieke diensten aan die je niet aantreft bij het gemiddeld online marketing bureau: LinkedIn acquisitie. Fennard heeft dit zo een beetje uitgevonden en bedient daar vele klanten tot volle tevredenheid.

Maar daarmee is het assortiment aan diensten van (ook) deze down-to-earth ras-marketeer nog niet benoemd: wil je je social media beheer of bloggen uitbesteden, dan ben je ook aan het goede adres bij Fennard en zijn deskundig personeel. Kijk maar eens op www.drendabel.nl en maak daarna een afspraak met Fennard op 06 46 14 14 86.

 

Victor Huiting LinkedIn RivercloudWil je écht met LinkedIn zelf aan de slag maar weet je er onvoldoende van af? Dan moet je bij een specialist zijn die begrijpt wat LinkedIn voor een ondernemer betekent en jou in begrijpelijke taal uitlegt hoe je daar het beste gebruik van maakt. Zo een specialist is Victor Huiting van Rivercloud.

Ik ken Victor al een aantal jaren en hij heeft zich binnen het social media werkveld toegelegd op LinkedIn en is daarop dus dé specialist. Kijk op www.rivercloud.nl wat Victor biedt en bel hem daarna voor een afspraak of chat met hem via zijn (pas nieuwe) chat app op zijn website.

 

Makr Bongers Facebook MarketingEn wil je zelf het optimale rendement halen uit je adverteren inspanningen op Facebook, raad ik ook hier het brede opleidingentraject aan van Mark Bongers. Mark leidt al een aantal jaren met veel persoonlijke aandacht ondernemers op om zelf rendement uit Facebook advertenties te halen.

Kijk maar eens op zijn website van de Mark Bongers Academy en kies wat voor jou het meest passende kennisniveau is dat je daarna direct zelf in de praktijk kan toepassen. Naast betaalde trainingen biedt Mark periodiek gratis webinars aan en geregeld publiceert hij waardevolle praktische content over ontwikkelingen van Facebook die belangrijk zijn.

Teksten

Tjeerd Gunning TekstverbeteraarAls je zelf je teksten schrijft heeft dat als resultaat dat het echt jouw verhaal is. Maar komt het over zoals je het bedoelt? Enne, zit er misschien toch nog een aantal taalfoutjes in? Kan het bondiger of juist iets meer uitgebreid? Daarvoor bel je met Tjeerd Gunning op 06 16 01 28 43 .

Zijn slogan is: “Tekst klaar? Hij moet nog door de tekstverbeteraar”. Tjeerd heeft een aantal interessante prijsstellingsopties voor zijn deskundige werkzaamheden. Kijk maar eens op www.gunningtekstredactie.nl.

 

AOV voor ZZP

Arnoud Wennekus AOV ZZPHet is geen leuk onderwerp, je arbeidsongeschiktheidsverzekering. Maar wél een noodzakelijk kwaad. Laat de specialist in AOV’s voor ZZP-ers, Arnaud Wennekus eens zijn deskundige én onafhankelijke blik eens gaan over jouw specifieke situatie en hem met een op maat gesneden voorstel komen waarmee je voldoende bent ingedekt tegen dit risico. Zijn tip ‘Sluit nooit een AOV verzekering rechtstreeks af bij een verzekeraar’.

Arnaud biedt een kosteloos vrijblijvend gesprek aan van 30 minuten zodat je samen met hem kan bepalen wat er mogelijk is voor jou. Kijk even op www.aov-zzp.nl

 

Drukwerk, vormgeving, enz.

Klaas de Beer DrukstijlElke keer verbaast Klaas de Beer van Drukstijl mij weer met een uitstekende prijs-/prestatieverhouding als ik hem iets vraag op promotiegebied. Het is veel te weinig ruimte hier op deze pagina om aan te geven waarvoor je allemaal bij Klaas terecht kan. Ik heb hem nog nooit voor mijzelf of één van mijn klanten iets gevraagd waar hij niet met een goede oplossing kwam.

Maar ja, als je al ruim 35 jaar in dit vak actief bent, weet je ook wel wat moet halen of hoe je iets moet maken. Kijk maar eens op www.drukstijl.nl of bel Klaas op 06-54644326 (niet via WhatsApp bellen en Klaas beantwoordt geen afgeschermde nummers, dat je het maar even weet.)

Video Marketing

Zelf in staat zijn professionele video’s te maken? Tanja leert het je en helpt je waar nodig erbij.

De website van videovakvrouw Tanja Smorenburg is Videomarketing

Juridisch Advies

syr-gielen-ohoiwutunJa, theoretisch zou je met wat knip-en-plakwerk de algemene voorwaarden van andere zzp’ers kunnen ‘lenen’ of je te beperken tot de branchevoorwaarden. Maar of je dan juridisch gezien zuiver bezig bent én of je dan algemene voorwaarden hebt die bij jouw bedrijf passen, is de vraag.

En dan hebben we het nog maar niet over contracten die je met een partner, afnemer of toeleverancier wilt afsluiten. Daar moet jij jouw rechten en plichten goed in verwoord hebben. Syr Gielen-Oihowutun is hierin specialiste. Ook wat betreft haar tarieven is zij afgestemd op de behoeftes van ZZP’ers op juridisch vlak. Kijk maar eens op www.gielenjuridischadvies.nl en bel daarna haar voor een vrijblijvend offerte op 06 28 60 80 89.

 

Mijke Sanders Juridisch Advies

Mijke Sanders is ook zo een juridische kanjer. Heel praktisch doorziet ze de link tussen zakelijke samenwerkingen en ICT-contracten en  de daaraan verbonden juridische consequenties. Erg handig als je zeker wilt zijn dat wat je wilt gaan doen in samenwerkingen of ICT ook goed onderbouwd is. Ze publiceert regelmatig erg leuke artikelen op LinkedIn. Kijk op haar website www.sandersja.nl voor de contactgegevens.

 

Mediation

Peter Wortel Mediator

 

Hopelijk heb je Peter Wortel nooit nodig, maar als je denkt er met een mediator uit te komen in plaats van naar de rechter te stappen, heb je aan Peter een hele ervaren goede mediator met ook nog kennis van Oplossingsgericht Coachen. Ik ken Peter al vanaf de kleuterklas (echt waar) en hij is één van mijn beste vrienden. Sympathiek, invoelend en nuchter tegelijkertijd. Hij werkt als mediator samen met twee juridisch geschoolde collega’s in het bedrijf Jullie Mediation . Peter is bereikbaar op 06-42199321.

 

 

Innovatie Coaching

Arnold Beekes

Arnold Beekes is net als ik coach voor ondernemers, sterk gericht op innovaties en hoe deze op de markt te brengen. Arnold beschikt over een breed netwerk, kan goed luisteren en weet veel mensen direct te helpen met praktische adviezen.

Ik ken Arnold al sinds eind jaren tachtig waar we collega’s waren bij het IT-bedrijf waar wij beiden werkten. Ook woonachtig in Amersfoort, drinken we met enige regelmaat een kop koffie om weer bij te praten. Kijk een op zijn website of zijn LinkedIn profiel of je kan profiteren van zijn brede kennis en ervaring. Arnold kan je bellen op 06 212 74 766.

 


mijn LinkedIn netwerk
Bovenstaande personen zijn uiteraard niet de enige personen in mijn netwerk. De meesten staan in mijn LinkedIn account. Doe gerust een (tip, gepersonaliseerd) connectieverzoek en ik voeg je graag toe zodat je via mij voor jou interessante personen kan benaderen. Klik op het LinkedIn logo om naar mijn profiel te gaan.