zzp coaching varianten

Waarmee help ik jou?

Wat ben je voor zzp’er?

Ik ben startende zzp’er

Ik ben een bestaande zzp’er

Voor startende zzp’ers

 

Ik wil een goed ondernemingsplan om bijvoorbeeld een financiering aan te vragen

Ik wil mijn eigen bedrijf starten vanuit een uitkering

Ik wil het zelf doen maar heb zo nu en dan wat hulp nodig

Ik wil me op korte termijn onderscheiden van mijn concurrenten

Zelf je ondernemingsplan schrijven om een financiering aan te vragen

Ben je een startende ondernemer en wil je gedegen van start gaan? Schrijf dan een ondernemingsplan. Als je financiering nodig hebt van een bank of Qredits, heb je ook een ondernemingsplan nodig. Klik op de button hieronder voor meer informatie over mijn gemakkelijk bruikbare sjablonen hiervoor, die voor € 25 aanschaft.

zelf-mijn-ondernemingsplan-schrijven

 

 

 

Uiteraard kan ik je ook helpen bij met het maken van je ondernemingsplan of meekijken. Hiervoor schaf je een bijpassende Strippenkaart aan.

Starten met je eigen bedrijf vanuit een uitkering

Informatie over de prima mogelijkheden die hiervoor zijn om hierbij geholpen te worden vind je door op onderstaande button te klikken. Als je uitkeringsinstantie toestemming geeft, hoef je zelf voor mijn hulp niet te betalen. Ook hoef je daar later iets aan terug te betalen.

eigen bedrijf starten vanuit een uitkering

 

 

 

Wat is mijn onderscheidend vermogen?

Als je succesvol wil starten met je eigen bedrijf moet je je onderscheiden van je concurrenten. Immers, de eerste vraag die een potentiële klant zal stellen is ‘waarom zou ik bij jou kopen in plaats van bij reeds bestaande ondernemers die ik ken?‘ 

Met veelgehoorde antwoorden ‘omdat ik beter, goedkoper, sneller, handiger ben in hoe ik het doe’ kom je er vaak niet. Je komt er wel door jouw unieke eigen onderscheidende vermogen te gebruiken: ‘waarom doe ik wat ik doe in mijn ondernemerschap?’. Dat is het enige écht onderscheidende. Want jij bent jij en je collega-ondernemer is hij of zij. Wil je erachter komen wat jou nu uniek maakt, dat gebruiken in alles wat je doet binnen je onderneming en zo klanten krijgen die bij jou horen én blijven?

Ik bied je op twee manieren hulp hierbij:

Je weet grotendeels goed waar je mee bezig bent, maar hebt af en toe wat hulp nodig. Kies dan een passende Strippenkaart. Klik op de button voor meer informatie en mogelijkheden

Vanaf € 60

 

 

 

 

 

 

Je wilt in een korte tijd een aantal concrete stappen zetten om je onderscheidend vermogen te gaan gebruiken om loyale klanten te krijgen. klik op de button voor meer informatie.

1-op-1 workshop Wat is Jouw Waarom
€ 250

 

 

 

 

Voor bestaande zzp’ers

Af en toe eens sparren over hoe het gaat

Ben je nog onderscheidend genoeg?

Ik wil mijn verhaal op een onderscheidende manier naar buiten brengen

Zo af en toe wil ik wel een keertje sparren

Ook daarvoor kan je me inhuren, op een flexibele basis. Daarvoor heb ik Strippenkaart coaching met naar keuze 6,12,18 of 24 uur coaching.

Welke Strippenkaart past bij jou
Vanaf € 60

 

 

 

Ben je nog onderscheidend genoeg?

Je bent ooit gestart en toen heb je een plek in de markt gekregen en klanten gekregen. Wellicht is de concurrentie inmiddels ook op stoom gekomen en kom je tot de conclusie dat je wel wat extra’s kan gebruiken om je bedrijf verder te ontwikkelen. Of je markt is veranderd. Een solide onderscheidende basis is daarvoor essentieel. Voor meer informatie hoe je dat bereikt, klik op onderstaande button:

1-op-1 workshop Wat is Jouw Waarom
€ 250

Je verhaal op een onderscheidende manier naar buiten vertellen

Daarvoor bied ik je ruimte in het online ondernemersmagazine ‘OnderneemIn’. Klik op onderstaande button voor meer informatie over de mogelijkheden:

 

 

 

Workshops/Trainingen op maat

Voor (startende) zzp’ers geef ik workshops en trainingen op maat. Klik op onderstaande button voor de mogelijkheden hierin: