Inspiratie voor Starters en Groeiers

 

Inspiratie voor zzp’ers

Geen zin om de hele pagina door te scrollen?

Kijk dan 4 minuten naar dit filmpje

 

 

Voldoende inspiratie opgedaan?

Als je geen updates meer wilt ontvangen wat er op deze pagina getoond wordt, stuur dan even een mailtje naar inspiratie@pomar-advies.nl met in het onderwerp ‘Unsubscribe’

Mijn inspiratiebronnen

Zoals je waarschijnlijk al hebt gezien vind ik Omdenken een mooie inspiratiebron.

Sja, en dan is natuurlijk Simon Sinek met zijn Why, How, What, Golden Circle visie voor mij al een aantal jaren de basis waarop ik mijn ondersteuning aan zzp’ers aanbied. Ik merk dagelijks dat als je weet waarom je doet wat je doet, je onderscheidend vermogen biedt en wat je dan vervolgens aanbiedt, daaruit logisch voortvloeit. Dat voelt goed en de trekt de juiste klanten aan.

 

Ik heb hier niet iets van opgenomen maar ik vind het blog van Seth Godin ook erg goed. Dagelijks korte of iets langere inspiratiebronnen voor ondernemers. Klik op onderstaande afbeelding om daar eens een kijkje te nemen en je wellicht op te abonneren: