Inspiratie voor Starters en Groeiers

Inspiratie voor zzp’ers

Ik verzamel quotes, memes die te maken hebben met ondernemen, ondernemerschap. Scroll er eens doorheen, hopelijk inspireren je ze. 

Heb je een quote of meme die hier zou passen? Mail die even naar inspiratie@pomar-advies.nl. Dank voor de moeite.  

Mijn voornaamste inspiratiebronnen

 

Voldoende inspiratie opgedaan?

Als je geen updates meer wilt ontvangen wat er op deze pagina getoond wordt, stuur dan even een mailtje naar inspiratie@pomar-advies.nl met in het onderwerp ‘Unsubscribe’

Mijn inspiratiebronnen

Zoals je waarschijnlijk al hebt gezien vind ik Omdenken een mooie inspiratiebron.

Sja, en dan is natuurlijk Simon Sinek met zijn Why, How, What, Golden Circle visie voor mij al een aantal jaren de basis waarop ik mijn ondersteuning aan zzp’ers aanbied. Ik merk dagelijks dat als je weet waarom je doet wat je doet, je onderscheidend vermogen biedt en wat je dan vervolgens aanbiedt, daaruit logisch voortvloeit. Dat voelt goed en de trekt de juiste klanten aan.

Hieronder het Nederlands ondertitelde Why, How, What verhaal dat Simon tijdens een TED Talk hield:

 

Ik heb hier niet iets van opgenomen maar ik vind het blog van Seth Godin ook erg goed. Dagelijks korte of iets langere inspiratiebronnen voor ondernemers. Klik op onderstaande afbeelding om daar eens een kijkje te nemen en je wellicht op te abonneren: