Inspiratie voor Starters en Groeiers

Op deze pagina publiceer ik quotes en dergelijke die een inspiratie voor je ondernemerschap kunnen zijn.

Heb je suggesties voor aanvullingen, mail dan de informatie naar naar inspiratie@pomar-advies.nl. Als jouw bijdrage door mijn strenge ballotage heen komt, vermeld ik je bijdrage met bronvermelding.

Kom terug op deze pagina voor nieuwe inspiratie.

Ja ik wil ook graag terugkerende bezoekers op mijn website vanwege de kwaliteit van het aanbod dat ik je geef. Maar ik kan me voorstellen dat je daar niet altijd aan denkt. Wil je op de hoogte worden gehouden van updates van deze inspiratie, meld je dan hieronder aan met je naam en e-mail adres.

 

Nee, geen sales funnel

En nee, je komt dan met deze aanmelding niet in een kunstig opgezette sales funnel om je zo te verleiden uiteindelijk wat van de door mij aangeboden diensten te kopen. Ik heb daar zelf ook een hekel aan. Ik bewaar je email adres en naam alleen in mijn crm systeem waarmee ik je een mailtje stuur als er een update is op deze pagina iets nieuws gepubliceerd wordt. Meer niet en minder ook niet.

Hoeveel update mails kan ik verwachten?

Dat is afhankelijk van mijn inspiratie. Maar ik ga je niet dagelijks lastig vallen hoor. Één maal per maand krijg je een update als er nieuwe inspiratie is opgekomen.

Zo, en dan nu de inspiraties…

Voldoende inspiratie opgedaan?

Als je geen updates meer wilt ontvangen wat er op deze pagina getoond wordt, stuur dan even een mailtje naar inspiratie@pomar-advies.nl met in het onderwerp ‘Unsubscribe’

Mijn inspiratiebronnen

Zoals je waarschijnlijk al hebt gezien vind ik Omdenken een mooie inspiratiebron.

Sja, en dan is natuurlijk Simon Sinek met zijn Why, How, What, Golden Circle visie voor mij al een aantal jaren de basis waarop ik mijn ondersteuning aan zzp’ers aanbied. Ik merk dagelijks dat als je weet waarom je doet wat je doet, je onderscheidend vermogen biedt en wat je dan vervolgens aanbiedt, daaruit logisch voortvloeit. Dat voelt goed en de trekt de juiste klanten aan.

 

Ik heb hier niet iets van opgenomen maar ik vind het blog van Seth Godin ook erg goed. Dagelijks korte of iets langere inspiratiebronnen voor ondernemers. Klik op onderstaande afbeelding om daar eens een kijkje te nemen en je wellicht op te abonneren: