Strippenkaart coaching

strippenkaartStrippenkaart Coaching voor zzp’ers

Strippenkaart coaching biedt voordelig en flexibel beroep doen op mij als coach om je te helpen het zelf beter te gaan doen als ondernemer. Dat past op elke behoefte die je hebt aan ondersteuning nadat je het fundament onder je ondernemerschap hebt gelegd en je weet waarom je onderneemt. Ook deze variant gaat via Zoom.

De Strippenkaart Coaching werkt als volgt:

  1. Je koopt de strippenkaart die bij jouw doelstellingen past en betaalt deze vooraf in één keer
  2. Antwoorden op al je vragen na aanschaf die een beantwoording nodig hebben van maximaal 15 minuten, krijg je cadeau.
  3. Ik houd op kwartieren naar boven afgerond bij hoeveel uur je hebt verbruikt van je strippenkaart
  4. Ik informeer je als je driekwart van je ingekochte uren hebt besteed
  5. Een strippenkaart is 12 maanden geldig, gerekend van de dag van aanschaf. Heb je daarna nog niet al je ingekochte tijd gebruikt, vervalt het recht op restitutie
  6.  Je kiest uit één van de 3 varianten

Eerst even kijken of we bij elkaar passen voordat je een Strippenkaart koopt?

Uurtje-Geen-Factuurtje-proberen

 

 

 

Met een Uurtje Geen Factuurtje maken we via Zoom kennis, weet je na afloop of je met mij verder wil en in welke mate. Kost je alleen tijd en voel je niet verplicht om door te gaan met mij om je te helpen om je onderneming succesvol(ler) te maken. Het klikt met mij of niet, simpel.

Drie varianten voor je Strippenkaart

Je kan kiezen uit drie varianten. Klikken op een button brengt je naar de webshop waar je de Strippenkaart van jouw keuze aanschaft. 

Onthoud, antwoord op elke vraag die maximaal een kwartier kost om op te lossen is gratis voor strippenkaart coaching klanten.

Na aanschaf maak je onderaan de pagina een eerste afspraak.

4 uur Strippenkaart coaching

Wil je een keer met mij een dagdeel praten over één onderwerp dat je beter wilt doorgronden waardoor je dat aspect beter kan doen in je bedrijf, zoals welke social media je het beste kan gebruiken, kies dan voor deze Strippenkaart.

Strippenkaart 4 uur coaching

 

 

 

 

 

 

 

Aan iets nieuws beginnen en weten dat je aan het eind ermee aan de slag kan, zoals bijvoorbeeld je prijsstelling, maak je jezelf eigen door mijn ondersteuning over iets langere termijn 12 uren verdelen en zo gedegen te groeien naar die prijzen (en marge) die passen bij jouw aanbod.

Strippenkaart 12 uur coaching

Strippenkaart gekocht? Maak een afspraak:

afspraak Strippenkaart coaching