Geplaatst op

De rustige maaier

 

zitmaaier

Het lijkt of iedereen er op heeft zitten wachten: nét nu het weer mooi weer wordt, hoor ik, thuis zittend te werken, overal om me heen grasmaaiers. Gelukkig hoef ik niets op te nemen nu en heb ik voor miojn Zoom meetings een goede koptelefoon.

Het lijkt er wel op of elke tuinman die nu bezig is zich wil onderscheiden op het aantal decibels dat zijn mooie machinerie produceert. En zou dat nou datgene zijn waarop een particulier een tuinman gaat kiezen? Ik denk juist het tegenovergestelde, nu er zoveel mensen thuis via Zoom of Teams hun werk trachten te doen.

Daarvoor is dit een perfecte oplossing:

robot maaier

 

 

 

 

 

 

Moraal van dit verhaal:

het gaat er niet om hoe hard je schreeuwt om de best betalende klanten te krijgen. Het gaat erom hoe goed je je inleeft in de uitdagingen die een klant heeft en je daarop heel specifiek op inspeelt. Biedt de robot-maaier aan. Dan laat je al die schreeuwers probleemloos achter je.

PS Lees ook eens mijn artikel over hoe je je onderscheidt in een drukke markt