zzp coaching varianten

Wat jou verder brengt

Wat ben je voor zzp’er?

Ik ben startende zzp’er

Ik ben een bestaande zzp’er

Voor startende zzp’ers

 

Ik wil een goed ondernemingsplan om bijvoorbeeld een financiering aan te vragen

Ik wil mijn eigen bedrijf starten vanuit een uitkering

Ik wil het zelf doen maar heb zo nu en dan wat hulp nodig

 

Zelf je ondernemingsplan schrijven om een financiering aan te vragen

Ben je een startende ondernemer en wil je gedegen van start gaan? Schrijf dan een ondernemingsplan. Als je financiering nodig hebt van een bank of Qredits, heb je ook een ondernemingsplan nodig. Klik op de button hieronder voor meer informatie over mijn gemakkelijk bruikbare sjablonen hiervoor, die voor € 25 aanschaft.

zelf-mijn-ondernemingsplan-schrijven

 

 

 

Uiteraard kan ik je ook helpen bij met het maken van je ondernemingsplan of meekijken. Hiervoor schaf je een bijpassende Strippenkaart aan.

Starten met je eigen bedrijf vanuit een uitkering

Informatie over de prima mogelijkheden die hiervoor zijn om hierbij geholpen te worden vind je door op onderstaande button te klikken. Als je uitkeringsinstantie toestemming geeft, hoef je zelf voor mijn hulp niet te betalen. Ook hoef je daar later iets aan terug te betalen.

eigen bedrijf starten vanuit een uitkering

 

 

 

Wat is mijn onderscheidend vermogen?

Als je succesvol wil starten met je eigen bedrijf moet je je onderscheiden van je concurrenten. Immers, de eerste vraag die een potentiële klant zal stellen is ‘waarom zou ik bij jou kopen in plaats van bij reeds bestaande ondernemers die ik ken?‘ 

Met veelgehoorde antwoorden ‘omdat ik beter, goedkoper, sneller, handiger ben in hoe ik het doe’ kom je er vaak niet. Je komt er wel door jouw unieke eigen onderscheidende vermogen te gebruiken: ‘waarom doe ik wat ik doe in mijn ondernemerschap?’. Dat is het enige écht onderscheidende. Want jij bent jij en je collega-ondernemer is hij of zij. Wil je erachter komen wat jou nu uniek maakt, dat gebruiken in alles wat je doet binnen je onderneming en zo klanten krijgen die bij jou horen én blijven?

Ik bied je op twee manieren hulp hierbij:

Je weet grotendeels goed waar je mee bezig bent, maar hebt af en toe wat hulp nodig. Kies dan een passende Strippenkaart. Klik op de button voor meer informatie en mogelijkheden

Vanaf € 60

 

 

 

 

 

 

Voor bestaande zzp’ers

Af en toe eens sparren over hoe het gaat

Ben je nog onderscheidend genoeg?

Ik wil mijn verhaal op een onderscheidende manier naar buiten brengen

Zo af en toe wil ik wel een keertje sparren

Ook daarvoor kan je me inhuren, op een flexibele basis. Daarvoor heb ik Strippenkaart coaching met naar keuze 6,12,18 of 24 uur coaching.

Welke Strippenkaart past bij jou
Vanaf € 60

 

 

 

Je verhaal op een onderscheidende manier naar buiten vertellen

Daarvoor bied ik je ruimte in het online ondernemersmagazine ‘OnderneemIn’. Klik op onderstaande button voor meer informatie over de mogelijkheden:

 

 

 

Workshops/Trainingen op maat

Voor (startende) zzp’ers geef ik workshops en trainingen op maat. Klik op onderstaande button voor de mogelijkheden hierin: